Nieuwe vakbeurs SecurityLIVE 2018 voor beveiligingsinstallateurs in mei

Nieuwe vakbeurs SecurityLIVE 2018 voor beveiligingsinstallateurs in mei

De nieuwste technologie voor elektronische beveiliging, nuttige seminars die inspelen op de dagelijkse praktijk en een gezellige ambiance met foodtrucks en volop mogelijkheden tot netwerken. Woensdag 30 en donderdag 31 mei 2018 mogen niet ontbreken in de agenda’s van beveiligingsinstallateurs en integrators. Die dagen vindt de eerste editie van de nieuwe vakbeurs SecurityLIVE 2018 plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

SL_Banner_280

SecurityLIVE is volledig gericht op professionele beveiligingsinstallateurs en integrators. Op de beursvloer kunnen zij de laatste producten ontdekken op het gebied van videobewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole, brandbeveiliging en cybersecurity. Naast het beursprogramma vinden praktijkgerichte seminars plaats over onderwerpen die installateurs direct aanspreken zoals het leveren van meerwaarde met beveiligingssystemen, de gevolgen van de AVG voor beveiligingsinstallateurs, cameratoezicht & recht en het uitfaseren van de traditionele ISDN-lijnen van KPN.

Beveiligingsinstallateurs en integrators ontmoeten tijdens SecurityLIVE distributeurs, fabrikanten en alarmcentrales in een inspirerende omgeving met als motto ‘let’s talk business!’ waar het volledig draait om beveiligingstechniek. De beurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch en is – na registratie – gratis te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en integrators.

Meer informatie: www.securitylive.nl.