247 Security ontvangt Keurmerk Beveiliging

De Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) heeft aan 247 Security het Keurmerk Beveiliging officieel uitgereikt. Het Keurmerk Beveiliging is een landelijke erkenning voor de kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee een beveiligingsbedrijf haar diensten verleend. Slechts één keer eerder behaalde een beveiligingsbedrijf boven het Noordzeekanaal deze certificering. In Nederland zijn negentig bedrijven met dit keurmerk.

247 Security is een jong, snel groeiend bedrijf dat een breed scala aan beveiligingsdiensten verleend. Tot haar klanten rekent 247 Security onder andere de gemeente Zaanstad. Medewerkers worden daarnaast regelmatig ingezet voor de begeleiding van grote evenementen.

Om voor het certificaat in aanmerking te komen moet worden voldaan aan een groot aantal strenge voorwaarden. Voorop staan voorwaarden als betrouwbaarheid en soliditeit. Maar daarnaast worden ook hoge eisen gesteld aan de instructie en omgang met personeel. Eén van de eisen is een duidelijk beleid over de wijze waarop medewerkers worden geïnstrueerd in het omgaan met het toenemende geweld en agressie.

Bedrijven met het Keurmerk Beveiliging geven veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en hebben een duidelijk integriteitsbeleid, dat nauwkeurig wordt nageleefd.

247 Security heeft een helder en volledig Bedrijfshandboek samengesteld, waarin alle regels en eisen van de certificerende instelling zijn samengevat.