Bedrijfsnieuws

ABUS_Overname cilindertak Metafa Holland1

Overname cilindertak van Metafa Holland door ABUS Nederland

ABUS Nederland heeft de cilindertak overgenomen van Metafa Holland. Het familiebedrijf zet sinds 1971 al in op hoogwaardige producten, optimale veiligheid, snelle levertijden en complete service. Metafa werd in 1993 partner van ABUS Pfaffenhain en levert sindsdien de sluitsystemen aan slotenmakers, sleutelspecialisten, ijzerwarenzaken gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en toeleveranciers aan de bouw.

Lees meer ▶
ABUS_Martin Bemba

Martin Bemba nieuwe Managing Director van ABUS Security Center

Martin Bemba (52) is begin mei benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van ABUS Security Center GmbH & Co. KG. Bemba heeft ruim dertig jaar ervaring in de beveiligingsbranche en bekleedde onder meer functies in Ierland en de Verenigde Staten.

Lees meer ▶
ABUS_IF-RedDot-Award_650500px

Red Dot Award 2019 voor nieuwe domecamera’s van ABUS

ABUS heeft de Red Dot Award: Product Design 2019 gewonnen voor drie nieuwe 2-8 megapixel domecamera’s uit de Advanced Series. Dankzij het intelligente design van deze camera’s is de installatietijd aanzienlijk verkort.

Lees meer ▶
ABUS_GermanDesignAward

German Design Award 2018 voor Secvest Touch draadloos alarmsysteem van ABUS

Het nieuwe Secvest Touch draadloze alarmsysteem van ABUS is een van de winnaars van de German Design Awards 2018. De jury kende de award toe vanwege de combinatie van buitengewoon design en hoogstaande inbraakbeveiliging. De Secvest Touch combineert mechatronische inbraakbeveiliging, videoverificatie, toegangscontrole, beheer op afstand via een app en een menustructuur met gesproken mededelingen.

Lees meer ▶
ABUS_videosite554

Nieuwe ABUS microsite toont IP-bewaking in de praktijk

ABUS heeft een microsite ontwikkeld met voorbeelden van IP-videobewaking in de praktijk voor verschillende marktsegmenten waaronder hotels, tankstations, detailhandel en parkeergarages.

Lees meer ▶
ABUS_wAppLoxx_en554

ABUS wAppLoxx toegangscontrolesysteem wint iF Design Award 2017

Het wAppLoxx toegangscontrolesysteem van ABUS heeft de internationale iF Design Award 2017 gewonnen in de categorie ‘Building Technology’. De iF Design Award, waarvoor dit jaar 5575 producten waren ingeschreven uit 59 landen, geldt wereldwijd als een van de meest prestigieuze awards voor het design van producten.

Lees meer ▶
ABUS_SecurityEssen2016LR

Integratie beveiligingssystemen centraal bij ABUS tijdens Security Essen

ABUS presenteert tijdens de vakbeurs Security Essen van 27 tot en met 30 september in Duitsland, een uitgebreid portfolio innovatieve beveiligingsoplossingen. Op de beursstand van 550 vierkante meter zijn alle vier divisies uit de ABUS groep (ABUS August Bremicker Söhne, ABUS Pfaffenhain, ABUS Security-Center en ABUS Seccor) vertegenwoordigd. Het accent ligt dit jaar op integratie en te zien zijn onder meer oplossingen die mechanische en elektronische beveiliging en alarm- en videosystemen verenigen.

Lees meer ▶
ABUS_Secvest_German Design Award

German Design Award 2016 voor draadloze alarmcentrale Secvest van ABUS

De draadloze alarmcentrale Secvest van ABUS heeft een ‘bijzondere vermelding’ toegekend gekregen door de jury van de internationaal erkende German Design Awards 2016. De unieke combinatie van een mechatronisch beveiligingsysteem met videoverificatie en bediening via een app maakt de Secvest tot een van de veiligste en gebruiksvriendelijkste alarmsystemen ter wereld, aldus het oordeel van de jury.

Lees meer ▶
ABUS_focusdetails

Red Dot Design Award voor nieuwe IP-cameraserie ABUS

De eind vorig jaar gepresenteerde IP-cameraserie van ABUS Security-Center is bekroond met de Red Dot Award: Product Design 2015. De cameraserie won eerder al de iF Design Award 2015 en verkreeg een speciale vermelding bij de German Design Awards 2015.

Lees meer ▶
ABUS_Eycasa_Plus X Award 2014

Eycasa wint Plus X Award 2014 als ‘beste videodeurintercom van het jaar’

De jury van de Plus X Awards 2014 heeft Eycasa unaniem gekozen als beste en innovatiefste videodeurintercom van het jaar. Het Eycasa systeem van ABUS Security-Center verenigt videobewaking, intercom en toegangscontrole in een systeem. Naast de deurpost kunnen tot drie afzonderlijk verkrijgbare Eycasa buitencamera’s of Family-Care camera’s in het systeem worden geïntegreerd.

Lees meer ▶
ABUS_nieuwkantoor

ABUS Security-Center breidt hoofdkantoor in Affing uit

Met de opening van een nieuw kantoor bij de hoofdvestiging in het Duitse Affing heeft ABUS Security-Center ruimte voor honderd nieuwe medewerkers: kantoorruimte, testlaboratoria, conferentiezalen en een ruimte voor manifestaties en tentoonstellingen.

Lees meer ▶
ABUS_Protektor

ABUS Security-Center wint Protector Award voor draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY

ABUS Security-Center heeft de Protector Award in Gold toegekend gekregen voor het draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY. ABUS eindigde na de stemming onder lezers op de eerste plaats. In totaal stonden 118 producten van 78 bedrijven op de stemlijst.

Lees meer ▶
ABUS_digitale deurspion HD

Plus X Award 2013 voor deurspion ABUS

De digitale deurspion HD van ABUS heeft de Plus X Award 2013 gewonnen, een innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. De compacte deurspion werd in de categorieën innovatie, high quality, design, bedieningscomfort en functionaliteit onderscheiden.

Lees meer ▶
ABUS_Academy

ABUS SC Academy geopend

Onder het motto ‘wie veel weet, verkoopt ook veel’ heeft ABUS Security-Center in Hilversum op feestelijke wijze de ABUS SC Academy geopend.

Lees meer ▶