Bedrijfsnieuws

Griffid_GEM

Griffid Embedded Mobile ingezet door Boels

Griffid Embedded Mobile is een camerabeveiligingssysteem dat is ontwikkeld om live videobeelden van een mobiele locatie te presenteren in een hoofdkantoor of alarmcentrale. Griffid Embedded Mobile kan worden gebruikt als video management systeem voor mobiel toezicht in voertuigen, op bedrijfsterreinen of op evenementen.

Lees meer ▶
Griffid_nieuwpand

Griffid verhuisd naar nieuw kantoor in Almere

Softwarebouwer Griffid is met SIMM (Safety Security Incident Management) een nieuwe weg ingeslagen en heeft in verband met de verwachte groei een nieuw kantoor in gebruik genomen aan de Cameraweg in Almere.

Lees meer ▶

Griffid en BetaGuard presenteren intelligent camerabeveiligingsconcept

Griffid en BetaGuard hebben gezamenlijk een beveiligingsconcept gepresenteerd dat camerabewaking met geavanceerde sensortechniek combineert. BetaGuard was op zoek naar een intelligent videomanagementsysteem dat ook kon worden gekoppeld met hun eigen draadloze beveiligingsoplossingen, waarmee het mogelijk is om een camerabeveiligingssysteem te implementeren dat snel en adequaat geplaatst kan worden op tijdelijke locaties.

Lees meer ▶

Tele Connect levert video management systemen Griffid

De Nederlandse bedrijven Griffid en Tele Connect Videosystemen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Tele Connect Videosystemen is vanaf 1 april geautoriseerd distributeur in de Benelux van de video management systemen van Griffid.

Lees meer ▶