Bedrijfsnieuws

Lobeco_ela-soft

Lobeco exclusief distributeur van GEMOS PSIM oplossing

Lobeco Fire + Security is de exclusieve distributeur geworden van het GEMOS beveiligingsinformatiebeheersysteem voor de Benelux. GEMOS is een geavanceerde alles-in-één software- en hardware PSIM oplossing die ontwikkeld is door de Duitse firma ela-soft. Dit is een toonaangevende ontwikkelaar van geïntegreerde PSIM oplossingen.

Lees meer ▶
Lobeco_FE19

Agenda: Lobeco Fire Experience 2019

Lobeco Fire + Security organiseert op 18 en 19 september in samenwerking met Siemens in Zwolle en Den Haag de Fire Experience 2019. De laatste producten, software updates, Siemens/Cerberus Cloud en de nieuwe features van Cerberus Pro IP-7 zullen de revue passeren.

Lees meer ▶
Lobeco_Siemens_Synova

End-of-Life Siemens Synova productlijn

Vanaf 1 augustus 2019 heeft Siemens aangegeven dat de Synova productlijn de status heeft gekregen van End-of-Life. De Synova producten zijn hierna niet meer leverbaar en zullen vervangen worden door de producten uit de Cerberus PRO lijn.

Lees meer ▶
Lobeco_AvigilonAntwerpen

Avigilon Summer Experience in Antwerpen

Een overzicht van de nieuwste producten inclusief live demonstraties. Tijdens de Avigilon Summer Experience in Antwerpen, die werd georganiseerd door distributeur Lobeco Fire + Security, konden Nederlandse en Belgische installateurs onder meer kennismaken met versie 7 van de Avigilon Control Center (ACC) video management software.

Lees meer ▶
Lobeco_secure_logiq

Lobeco distributeur Secure Logiq

Lobeco Fire + Security is distributeur geworden van Secure Logiq in de Benelux. Secure Logiq is een toonaangevende producent van ultra high performance HD-videoservers en is volledig toegespitst op de ontwikkeling van geavanceerde verwerking van videodata en opslagtechnologie voor videobewaking.

Lees meer ▶
Lobeco_Kseniatour

Agenda: Ksenia Lares 4.0 Experience

Voor installateurs die met de modernste beveiligingstechniek aan de slag willen en die van een biertje houden, organiseert Lobeco een zevendaagse roadshow ter promotie van het nieuwe Ksenia Lares 4.0-systeem. Het nieuwe Lares 4.0 platform, gebaseerd op IoT technologie, is opgebouwd uit een reeks van innovatieve beveiligingscentrales met 8 tot 644 zones. Met de beveiligingscentrales zijn uitgebreide systemen te bouwen met inbraakbeveiliging, cameratoezicht, toegangsbeheer en woning- en gebouwenautomatisering.

Lees meer ▶
Lobeco_Ksenia_Creston

Ksenia Lares 4.0 IoT platform geïntegreerd met Creston

Ksenia Security en Creston zijn een samenwerking aangegaan en hebben de Ksenia Lares 4.0, het IoT platform van Ksenia, volledig geïntegreerd met Creston. Met deze integratie heeft Ksenia de mogelijkheden verder uitgebreid in de wereld van de IoT oplossingen voor beveiliging en Home & Building Automatisering.

Lees meer ▶
Amsterdam554

Nieuwe brandmeldinstallatie voor stadhuis en operagebouw Amsterdam

Lobeco Fire + Security heeft in samenwerking met installatiebedrijf Löwik de nieuwe brandmeldinstallatie geleverd voor het stadhuis en theater Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. Dit omvangrijke project had een strakke montageplanning. Flexibele werktijden en technologie met remote toegang maakten het mogelijk om snel door te werken, met minimale overlast voor de gebruikers van de gebouwen.

Lees meer ▶
Lobeco_NetworkOptix

Lobeco distributeur van NetworkOptix in de Benelux

Lobeco is officieel distributeur geworden van NetworkOptix in de Benelux. NetworkOptix is een Amerikaans software ontwikkelingsbedrijf gericht op het creëren van geavanceerde video management systeem (VMS) oplossingen.

Lees meer ▶
Lobeco_LIGOWAVE

Lobeco Benelux distributeur LigoWave

Lobeco is voor de Benelux officieel distributeur geworden van LigoWave. Met de kwalitatief hoogwaardige producten van LigoWave biedt Lobeco installateurs en integrators een professionele en goede oplossing voor draadloze dataverbindingen voor onder andere IP-video.

Lees meer ▶
Lobeco_TiandyCMMI

Tiandy behaalt hoogste niveau Capability Maturity Model Integration certificaat

Tiandy heeft het Capability Maturity Model Integration (CMMI) level 5 certificaat ontvangen. CCMI is een model dat het niveau van proces- en softwareontwikkeling binnen een organisatie aangeeft. Het model is ontwikkeld in de Verenigde Staten en wordt vereist door veel Amerikaanse (overheids)organisaties.

Lees meer ▶
Lobeco_SE

Lobeco maakt programma Stadium Experience 2017 bekend

Lobeco heeft het programma van de Stadium Experience 2017 bekendgemaakt. Beveiligingsinstallateurs kunnen in vier stadions van Eredivisieclubs nieuwe kansen en producten ontdekken die hen helpen business verder te ontwikkelen en inspiratie geven.

Lees meer ▶
Lobeco_SE

Lobeco organiseert Stadium Experience in vier stadions

Distributeur Lobeco Fire + Security organiseert komende maand de Stadium Experience voor beveiligingsinstallateurs, waarbij vier stadions uit de Eredivisie worden bezocht.

Lees meer ▶
Lobeco_Teletek

Lobeco distributeur Teletek brandmeldproducten

Vanaf heden zal Lobeco het brandmeld productengamma van Teletek distribueren in de Benelux. Teletek ontwikkelt en produceert al 25 jaar een complete range hoogwaardige en innovatieve conventionele- en geadresseerde brandmeldsystemen.

Lees meer ▶
lobeco_izi_woning

Faciliteiten voor langer thuiswonen

Veiligheid, comfort en zorgen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, dat was de uitdaging van de samenwerking tussen Lobeco, Cystac en Eurocom. In Den Haag is hiervoor een pilot project gestart. Het project IZI Gezond Lang Thuis is een samenwerking van de gemeente met woningcorporatie Haag Wonen, welzijnsorganisatie Xtra en de bewoners.

Lees meer ▶