A2B Security neemt Verhallen Security over

A2B Security neemt Verhallen Security over

A2B Security heeft onlangs branchegenoot Verhallen Security uit Geldrop overgenomen. De overname betekent voor alle particuliere en zakelijke klanten de overstap naar het gespecialiseerde bedrijf uit Helmond met hun elektronische beveiliging.

Een keuze die Joep Verhallen (66) weloverwogen heeft gemaakt: “A2B Security heeft net als wij persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid hoog in hun vaandel. Daarnaast blijven onze beide medewerkers Mart van den Bos en Jurgen van Druenen vast aanspreekpunt binnen A2B Security voor Verhallen-klanten.” A2Boprichter Pim van der Linden (42) is oprecht blij met de kans die hij krijgt om zijn jonge maar professionele bedrijf verder te laten groeien. “De overname sluit naadloos aan bij onze ambities en ik ben oprecht blij met het vertrouwen dat Joep ons heeft gegeven.”

Langs de deuren gaan met boeken en verzekeringen, zo begon Joep Verhallen zijn loopbaan. Een voet tussen de deur was meestal niet nodig, kopers lieten zich makkelijk overhalen door het overtuigende verkoopverhaal van de enthousiaste en ondernemende Brabander. Toen eind jaren tachtig de werkloosheid om zich heen greep, zag Verhallen er geen brood meer in en stapte in 1988 over op de verkoop van draadloze alarmsystemen. Een schot in de roos zo bleek later en de start van een gestaag groeiend beveiligingsbedrijf.

Het klantenbestand van Verhallen Security is behoorlijk divers en varieert van particuliere tot zakelijke klanten. “We hebben van oudsher veel horecabedrijven uit de regio Eindhoven als klant, maar even goed garagebedrijven en ook veel zakelijke dienstverleners. Onze lijntjes zijn kort, met elke klant onderhoud ik of m’n medewerkers persoonlijk het contact. Uiteraard 24/7 bereikbaar, iets wat in deze branche een absolute must is.”

Met de pensioengerechtigde leeftijd in zicht – en gebrek aan opvolging – is Joep Verhallen vorig jaar op zoek gegaan naar een geschikte overnamepartner. “Een professionele partij uit de regio, waarbij onze klanten zich meteen thuis voelen. Ik kwam in mijn zoektocht al snel uit bij A2B Security. Pim van der Linden en ik kennen elkaar al jarenlang en we hebben altijd een persoonlijke klik gehad. Dat is voor mij een zwaarwegend argument om het bedrijf met een gerust hart over te dragen. A2B Security is ruim 10 jaar geleden opgericht en heeft steeds een scherpe toekomstvisie voor ogen qua groei en ontwikkeling. Dat vooruitstrevende karakter geeft klanten én medewerkers het gevoel dat ze goed zitten.”

A2B Security is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en professioneel beveiligingsbedrijf, dat vanuit Helmond actief opereert in Brabant en Limburg. Pim van der Linden gaat zich de komende tijd persoonlijk inzetten voor een soepele overdracht. ‘Veiligheid in het vizier’ is daarbij niet alleen de bedrijfsmissie, maar vooral een absolute persoonlijke garantie voor elke klant, groot of klein.