ABUS wAppLoxx toegangscontrolesysteem wint iF Design Award 2017

ABUS wAppLoxx toegangscontrolesysteem wint iF Design Award 2017

Het wAppLoxx toegangscontrolesysteem van ABUS heeft de internationale iF Design Award 2017 gewonnen in de categorie ‘Building Technology’. De iF Design Award, waarvoor dit jaar 5575 producten waren ingeschreven uit 59 landen, geldt wereldwijd als een van de meest prestigieuze awards voor het design van producten.

De internationale jury die bestaat uit 58 personen was onder de indruk van de flexibiliteit, het gebruikersgemak en het beveiligingsniveau van het toegangscontrolesysteem. Met wAppLoxx kunnen meerdere security technologie├źn worden beheerd met een enkele actie: toegangscontrole, alarm en videobewaking. Deuren kunnen eenvoudig worden geopend en gesloten vanaf huis of onderweg via het internet of de app. De versleutelde ‘peer-to-peer’-verbinding voor datatransmissie biedt gebruikers doorlopend een ijzersterke beveiliging.

“We zijn zeer verheugd met de toekenning van de iF Design Award. Het is een van de meest belangrijke design awards voor producten ter wereld”, aldus Benjamin Pflaum, CEO van ABUS Security-Center. “Na eerder al als ‘Best Product of the Year’ te zijn erkend bij de Plus X Awards, is dit de tweede zeer gerenommeerde award voor ons wAppLoxx toegangscontrolesysteem.”

De iF Award is sinds 1953 jaarlijks toegekend aan uitzonderlijke producten in de disciplines: product, verpakking, communicatie, binnenhuisarchitectuur, professioneel concept, service design en architectuur. Doordat de selectie wordt gemaakt door een panel dat bestaat uit deskundigen op het gebied van design en architectuur hebben de awards internationaal veel aanzien.