ADI Global Distribution introduceert camera’s en deurbellen van Arlo

ADI Global Distribution introduceert camera’s en deurbellen van Arlo

ADI Global Distribution heeft het assortiment uitgebreid met onder meer bewakingscamera’s en deurbellen van de in home automation gespecialiseerde fabrikant Arlo.

De camera’s kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst en leveren videobeelden met een resolutie van 1080 pixels tot 4K. De camera’s werken honderd procent draadloos voor een gemakkelijke installatie.

De deurbellen van Arlo bieden een volledig beeld waarop bezoekers van top tot teen zijn te zien. De deurbel belt rechtstreeks naar de smartphone van de gebruiker, zodra iemand aanbelt bij de deur. Er is zowel een draadloze als bedrade versie beschikbaar.

Ook nieuw is de Arlo Pro 3 Floodlight draadloze camera met ingebouwde schijnwerper om indringers af te schrikken. De verlichting werkt op basis van bewegingsdetectie en de camera legt alle beweging vast op beelden met 2K definitie.

Volgens Arlo zijn alle gegevens beschermd met hetzelfde coderingsniveau dat door banken wordt vertrouwd. De videobeelden zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers. Alle producten werken met Alexa en Google Assistant.