Agenda: Axis organiseert digitaal evenement Axis Inspire

Agenda: Axis organiseert digitaal evenement Axis Inspire

Axis Communications organiseert op 25 juni tussen 9.00 – 16.00 uur een nieuw digitaal evenement: Axis Inspire goes digital. Oorspronkelijk gepland als een reeks fysieke evenementen op drie verschillende locaties in Nederland en Duitsland, zal Axis Inspire nu volledig virtueel plaatsvinden.

Tijdens het digitale evenement worden verschillende inspirerende keynotes gehouden over cybersecurity, kunstmatige intelligentie (AI), Industry 4.0 en IoT. Ook zijn er productsessies van Axis en partners en is er een uitgebreide virtuele beursvloer met Axis-oplossingen en partnerstands.

In de productsessies wordt onder andere aandacht besteed aan de nieuwe Axis end-to-end- en netwerkaudio-oplossingen, evenals de onlangs aangekondigde Axis-bodycam. Zowel de keynotes als de productsessies zijn in het Nederlands ondertiteld.

Keynote sprekers zijn onder meer Martin Gren, uitvinder van de eerste netwerkcamera en Axis-oprichter, Ilias Chantzos, Global Privacy Officer & Head of EMEA Government Affairs bij Broadcom en Hans-Joachim Köppen, Technical Leader IoT & Industrie 4.0 bij IBM.

Klik hier voor meer informatie en registratie.