Agenda: Hikvision organiseert in maart Innovation Summit 2020 in Amsterdam

Agenda: Hikvision organiseert in maart Innovation Summit 2020 in Amsterdam

Hikvision organiseert op 12 en 13 maart de tweedaagse Innovation Summit in Amsterdam. Met als thema ‘Discover. Collaborate. Expand.’ toont de fabrikant samen met Technology Partners integrale oplossingen voor uiteenlopende verticale marktsegmenten.

Bezoekers kunnen tijdens de Summit beleven welke systemen Hikvision en partners bieden voor onder andere stadstoezicht, retail, logistiek en gezondheidszorg. Deelnemers kunnen een gevarieerd programma bijwonen met sprekers die ingaan op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Op de stands kunnen vragen worden beantwoord en toekomstige samenwerkingen worden besproken. Er zijn stands van onder andere platinum partners Western Digital, Vemco Group en Telescopic Mast.

Met ruim zestienduizend R&D-medewerkers in acht R&D-centers ontwikkelt Hikvision voortdurend nieuwe technologie voor uiteenlopende toepassingen. Een belangrijke rol speelt hierbij het Technology Partner Program (TPP). Samen combineren Hikvision en technology partners expertise, vaardigheden, nieuwe inzichten in technologie en richten zij zich op het ontwikkelen van optimale oplossingen en zakelijke mogelijkheden.

“We kijken er naar uit om met de technology partners en klanten de nieuwste innovaties en trends voor verschillende marktsegmenten te bespreken”, aldus Derek Yang, General Manager bij Hikvision Europe. “We hebben een omvangrijk ecosysteem met partners die ons eigen portfolio met oplossingen aanvullen. De Summit staat voor een nieuwe manier van samenwerken en zal leiden tot nieuwe oplossingen waarvan onze gezamenlijke klanten zullen profiteren. Daarnaast is het een uitstekende gelegenheid waar vraag en aanbod elkaar persoonlijk ontmoeten om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.”

Klik hier voor meer informatie.