Agenda: Hikvision organiseert webinar over AI-oplossingen voor security en brandpreventie

Agenda: Hikvision organiseert webinar over AI-oplossingen voor security en brandpreventie

De toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) kan het aantal ongewenste meldingen verminderen. Hikvision bespreekt tijdens een webinar op woensdag 15 mei AI-oplossingen voor security en brandpreventie.

Binnen de brand- en broeidetectie kunnen door tal van verstorende factoren ongewenste meldingen ontstaan. Computervision AI biedt de mogelijkheid de verstorende factoren te herkennen en uit te sluiten. Aanvullend op de verwerking en analyse van (thermische) alarmen kunnen zaken als rook- en vlamdetectie worden gefaciliteerd.

In deze webinar gaat Roy van Leeuwen (bij 2Fifty5) in gesprek met Rolf van den Hoek (Hikvision) over de toepassing van Mission critical oplossingen in de security en safety industrieën.

De volgende thema’s worden besproken: korte introductie wat computervision en AI eigenlijk is, ontwerp van Mission critical AI systemen, forensisch versus proactief gebruik van AI, belang van locatie specifiek AI-model training en het belang van het gebruik van de juiste camera’s en de projectie daarvan.

De gratis webinar vindt plaats op woensdag 15 mei van 11 tot 12 uur. Klik hier voor meer informatie en registratie.