Agenda: integratie centraal tijdens ADI EXPO in Bunnik

Agenda: integratie centraal tijdens ADI EXPO in Bunnik

Tijdens de ADI EXPO op donderdag 5 maart in Bunnik vindt een zogenoemde Integratie Showcase plaats, waar de distributeur in samenwerking met fabrikanten voor IP-video, toegangscontrole, brand en inbraak een waaier aan integraties en oplossingen toont in een praktijkgerichte opstelling.

Het Video Management platform van Milestone Systems staat hierin centraal en zorgt in combinatie met AG Neovo voor de weergave van de camerabeelden en de integraties. Gekoppeld op Milestone zijn onder andere te zien de radar, perimeter en kentekenherkenning oplossing van AXIS, alsook het nieuwe A8207-VE deurstation; de brand- en sabotagedetectie middels AXIS videobewaking van Araani; perimeterdetectie door geavanceerde videoanalyse van Foxstream; perimeterdetectie, gezichtsherkenning en temperatuurbewaking van Hikvision; de Forensic Search in Milestone van Bosch en gezichts- en kentekenherkenning in combinatie met Paxton.

Tijdens de NL EXPO wordt Milestone Video Management geïntroduceerd en ook dit wordt tijdens de showcase werkend opgesteld, met extra aandacht voor SMART EVENT integraties. Tot slot staan ook de nieuwe actief-infrarood barrières van Takex opgesteld. De aandacht gaat in deze totaalopstelling ook uit naar de toeleveranciers voor servers waaronder Hawc, de netwerkapparatuur van Netgear, de kasten en kabels van Connectix en als Back-up UPS’s van Eaton.

De ADI EXPO vindt plaats op 5 maart van 10.00 tot 16.00 op De Landgoederij in Bunnik.

Klik hier voor meer informatie en registratie.