Agenda: kennisevent Osec Exclusive op 30 oktober in Maarssen

Agenda: kennisevent Osec Exclusive op 30 oktober in Maarssen

Osec organiseert op woensdag 30 oktober in Maarssen Osec Exclusive, een inspirerend evenement voor beveiligingsinstallateurs. Op de beursvloer zijn de nieuwste producten van verschillende gerenommeerde door de distributeur vertegenwoordigde merken werkend te zien. Bezoekers kunnen direct vragen stellen aan de aanwezige deskundigen van de leveranciers en Osec.

Tot de aanwezige leveranciers horen Axxon, Bosch, Dahua Technology, Hikvision, Honeywell, Paxton, SATEL, Seagate, Suprema en XPR. Gedurende de dag kunnen de deelnemers diverse O-TalX bijwonen. Deze korte, inspirerende presentaties brengen bezoekers weer volledig op de hoogte van uiteenlopende onderwerpen in de beveiligingsmarkt en nieuwe technologieën. De volgende presentaties staan op het programma.

Hikvision – Cyber Security: Myths and facts
De Cyber Security Director van Hikvision komt speciaal langs om bezoekers bij te praten over alle feiten en fabels op het gebied van cybersecurity. Bovendien stopt ook de Hikvision Roadshow bij Osec Exclusive.

Honeywell – MAXPRO Cloud
Deze slimme, flexibele en schaalbare technologie is speciaal ontworpen om bedrijfsefficiëntie te stimuleren en slimmer te werken. Honeywell vertelt hier graag meer over.

Axxon – Custom AI Analytics and Human Behaviour Analytics
Axxon vertelt wat de mogelijkheden zijn om aangepaste AI-analyses te maken en hoe we in staat zijn om verschillende houdingen van een menselijk lichaam te detecteren en onderscheiden.

Hikvision – Convergence: Samenspel van Technologieën
Ga mee op reis door de beveiliging van een alledaagse locatie en ontdek de toegevoegde waarde van diverse Hikvision-producten en technologieën.

Paxton – Hoe maak je een veilig toegangscontrolesysteem nog veiliger?
Het Net2 toegangscontrolesysteem bevat een aantal krachtige functionaliteiten die, indien juist gecombineerd, een nog hogere mate van veiligheid realiseren.

Dahua – GDPR
Hoe zit het met de wet- en regelgeving omtrent cameratoezicht en kunstmatige intelligentie? Dahua vertelt hier graag meer over.

Osec Exclusive vindt plaats in InnStyle, Maarssen van 11.30 tot en met 17.00 uur. Deelname aan het evenement is gratis. Meer informatie en registratie: www.osec-exclusive.nl.