Agenda: Ksenia Lares 4.0 Experience

Agenda: Ksenia Lares 4.0 Experience

Voor installateurs die met de modernste beveiligingstechniek aan de slag willen en die van een biertje houden, organiseert Lobeco een zevendaagse roadshow ter promotie van het nieuwe Ksenia Lares 4.0-systeem. Het nieuwe Lares 4.0 platform, gebaseerd op IoT technologie, is opgebouwd uit een reeks van innovatieve beveiligingscentrales met 8 tot 644 zones. Met de beveiligingscentrales zijn uitgebreide systemen te bouwen met inbraakbeveiliging, cameratoezicht, toegangsbeheer en woning- en gebouwenautomatisering.

De centrales zijn bovendien gecertificeerd conform EN-Grade 3 en INCERT. Deelnemers aan de Experience kunnen de nieuwe technische tools testen, die in het moderne IP-tijdperk ongekende mogelijkheden geven. Denk aan dienstverlening op afstand, draadloos programmeren en bediening via smartphones met behulp van meerdere specifieke apps. Via de geïntegreerde IP-aansluiting is het eveneens mogelijk om de Lares 4.0 systemen eenvoudig te koppelen aan producten van andere fabrikanten.

Blik op ambacht en innovatie
Aan het einde van de Experience komen ambacht en innovatie bij elkaar door een blik te werpen op het beroep van bierbrouwer. De roadshow vindt in Nederland plaats op 8 mei in Alkmaar, 9 mei in Oijen, 10 mei in Delft en op 14 mei in Veenhuizen. Informatie en inschrijven: www.lobeco.nl/ksenia-experience.