Alphatronics breidt aanbod opleidingen uit door samenwerking met SOBA

Alphatronics breidt aanbod opleidingen uit door samenwerking met SOBA

TKH dochter Alphatronics uit Nijkerk, distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur, heeft haar pakket security opleidingen uitgebreid. Hiertoe is een samenwerking aangegaan met SOBA Security Opleidingen.

Als solution provider wil Alphatronics, naast een uitgebreid assortiment van hoogwaardige security producten, ook de bijbehorende opleidingen verzorgen. Momenteel gebeurt dit al op brede schaal op het gebied van producttrainingen. Installateurs worden opgeleid om producten te installeren, te onderhouden of service te verlenen. Hiervoor is een uitgebreid programma van trainingen voor de beginner en ervaren monteur.

Maar daarnaast is er ook behoefte aan de uitbreiding van vakkennis. Alleen al op bijvoorbeeld TCP/IP gebied gaat de ontwikkeling razendsnel. Met de juiste opleiding kan de monteur efficiënt en effectief werken met bijvoorbeeld IP-camera’s of een doormelding via internet of een VPN naar de alarmcentrale.

SOBA Security Opleidingen verzorgt al 25 jaar opleidingen op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging. Met de samenwerking tussen SOBA en Alphatronics wordt het voor installateurs nog eenvoudiger om product- en vakopleidingen bij één partner onder te brengen. Zo worden kosten bespaard en zorgt het voor gemotiveerde en succesvolle medewerkers.