ARAS Security introduceert volledig vernieuwde webshop

ARAS Security introduceert volledig vernieuwde webshop

ARAS Security heeft de website volledig vernieuwd. De nieuwe website geeft onder andere een indicatie van de voorraad en levertijd, zowel vanuit het eigen magazijn van de distributeur, als dat van een aantal leveranciers.

Klanten kunnen kiezen voor een deellevering en leverdatum. Ook is het voortaan mogelijk voor installateurs om per product met een druk op de knop een datasheet te genereren voor hun klanten, eventueel voorzien van het eigen logo.

Volgens ARAS Security is vooral de gebruiksvriendelijkheid van de website verbeterd, met name bij het webshopgedeelte. Zo is gemakkelijker door de artikelen te navigeren met zowel reguliere filters als de mogelijkheid om direct alle artikelen van een categorie of merk te bekijken en van daaruit een zoekactie verder te specificeren.

Tot slot is het mogelijk op de nieuwe website eenvoudig te kiezen voor een artikel in een andere kleuruitvoering en worden er ‘combinatie-pakketten’ aangeboden van artikelen die elkaar aanvullen, danwel noodzakelijk zijn voor een volledige en optimale werking.

Klik hier voor meer informatie.