ARAS Security organiseert in november webinars over ontruiming, intelligente video en toegangscontrole

ARAS Security organiseert in november webinars over ontruiming, intelligente video en toegangscontrole

ARAS Security organiseert in november meerdere webinars over ontruiming, intelligente video analyse en toegangscontrole voor beveiligingsinstallateurs.

Op 5 november staat SmartEvac centraal, waarmee eindgebruikers geen brand-pagers meer nodig hebben. De smartphone wordt het alarmtoestel dat zowel voor zorg- als brand/ontruimingsalarmen in een NEN2575-4 certificeerbare oplossing de hoogst haalbare zekerheid biedt. Tijdens de webinar wordt ingegaan op ontruiming via een smartphone en de daarbij behorende certificering. Gastspreker is Barry Tuithof van Normec Fire Safety & Security, een ISO 17020 type A geaccrediteerde inspectie-instelling.

Op 10 november vindt een webinar plaats over de intelligente video analyse toepassingen van Anyvision. Dit platform voor intelligente herkenning is ontwikkeld door AI designers en deskundigen uit de beveiligingsbranche met meer dan twintig jaar praktijkervaring en op basis van academisch onderzoek.

Op 17 november is pasveiligheid en Bluetooth – toegangscontrole het onderwerp. 85 procent van de organisaties met toegangscontrole hanteert een laag securityniveau. Gedateerde en kwetsbare technologieën zijn een groot risico voor de veiligheid van een bedrijf. De pasjes en tags (codedragers) die als sleutel worden gebruikt, kennen een lange historie. De pas met een simpele magneetstrip wordt niet meer gebruikt. Tegenwoordig zit er intelligentie in de kaart en zijn er verschillende technologieën mogelijk om te ‘babbelen’ met de deur. Maar wat is nu de meeste veilige technologie en hoe is te voorkomen dat de beveiliging kwetsbaar wordt? Dat is te zien tijdens de webinar op 17 november.

Tot slot vindt op 19 november een webinar plaats over de videobewakingssoftware en intelligente functies van Eocortex.

Alle webinars beginnen om 10.00 uur ‘s ochtends. Klik hier voor meer informatie over de webinars en aanmelding.