Bijna 60 procent multinationals vindt eigen toegangscontrolesysteem niet toekomstbestendig

Bijna 60 procent multinationals vindt eigen toegangscontrolesysteem niet toekomstbestendig

Bijna 60 procent van de multinationals vindt het eigen toegangscontrolesysteem (nog) niet toekomstbestending. Dat is een van de belangrijkste conclusies van een omvangrijk benchmarkonderzoek dat is uitgevoerd door Nedap Security Management.

De marktgroep van technologieconcern Nedap onderzocht de toegangsbeheeruitdagingen en -kansen waarmee multinationals worden geconfronteerd, nu en in de toekomst. De resultaten van het onderzoek werden gepresenteerd door Martin Wijlens en Timon Padberg, beiden Sales Manager Global Clients van Nedap Security Management. Martin Wijlens: “Ons benchmarkonderzoek biedt multinationals een nuttig ‘peer-to-peer’ inzicht over de status, uitdagingen en kansen van hun toegangscontrolesysteem. Het zoomt onder meer in op thema’s als ‘gemak versus gevaar’, infrastructuur en kaarttechnologie.”

Timon Padberg vult aan: “Door toenemende mondialisering en voortdurende veranderingen is het professioneel uniformiseren van veiligheidsaspecten als toegangscontrole steeds belangrijker. Wij ondersteunen multinationals onder meer met concrete inzichten door marktonderzoek en ontzorgen bovendien met ons Global Client Program.”