Bitdefender neemt RedSocks Security over

Bitdefender neemt RedSocks Security over

Cybersecurity specialist Bitdefender heeft de overname aangekondigd van RedSocks Security BV. Bitdefender breidt hiermee het portfolio uit op het gebied van netwerkbeveiliging en analytics.

RedSocks, met hoofdkantoor in Den Haag, is gespecialiseerd in geautomatiseerde detectie van verdacht gedrag in netwerkverkeer en het bestrijden van cybercrime. Door de combinatie van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence, levert RedSocks real-time detectie van datalekken en oplossingen om te reageren op incidenten. Het bedrijf vult hiermee bestaande netwerkbeveiliging aan.

“Klanten van Bitdefender en RedSocks kunnen nu rekenen op een nog sterkere bescherming tegen steeds geavanceerdere aanvallen”, zegt Florin Talpes, CEO en oprichter van Bitdefender. “Door de analytics voor netwerkbeveiliging en detectie van dreigingen van RedSocks toe te voegen aan GravityZone, ontstaat een complete oplossing voor preventie, detectie en aanpak van incidenten.” De oplossingen van Bitdefender worden wereldwijd al toegepast in ruim 500 miljoen systemen in meer dan 150 landen.