Boon Edam opent vestiging in Australië

Boon Edam opent vestiging in Australië

Koninklijke Boon Edam International heeft in augustus het netwerk met dochterondernemingen uitgebreid met een verkoop- en servicevestiging in Sydney in Australië. Op de eerste beurs waar het bedrijf exposeerde – de Security Conferentie & Beurs in Melbourne – werd de Speedlane Lifeline serie beveiligingspoortjes gelanceerd op de Australische markt. Dit gebeurde onder toeziend oog van de Nederlandse Consul-Generaal Willem Cosijn.

Boon Edam heeft een lange geschiedenis met exclusieve distributeurs in Australië, maar wil nu op eigen benen staan in deze volwassen markt. “Eén van de hoofdtaken van een Consul-Generaal is het ondersteunen van de Nederlandse bedrijven in Australië en het ontwikkelen van handelskansen in tuinbouw, landbouw, logistieke en productie sector wat de onderlinge samenwerking bevordert”, aldus de Consul-Generaal. “Koninklijke Boon Edam heeft zo’n grote merkwaarde dat ik trots ben om het bedrijf aan te dragen als vooraanstaande Nederlandse onderneming.” Het bedrijf zal zijn volledige portfolio aan producten en diensten aanbieden om de Australische markt optimaal te kunnen bedienen.

Een van de belangrijkste redenen voor deze start in Australië is om het hoge service niveau te kunnen waarborgen. “Australië heeft een stijgende lijn in de economie laten zien en de markt is klaar voor duurzame en beveiligde entreeoplossingen voor gebouwen. Dit gecombineerd met de visie op kwaliteit, levenscycluskosten, comfort en design zorgen voor een gezonde combinatie met veel potentie voor Boon Edam. Daarnaast garandeert onze aanwezigheid dat wij de hoogst haalbare service kunnen leveren aan diverse klanten van over de hele wereld die actief zijn in Australië”, vertelt Lourens Beijer, Chief Commercial Officer van Boon Edam.