CaptureTech ontvangt Lenel Factory Certification via Lenel OpenAccess Alliance Program

CaptureTech ontvangt Lenel Factory Certification via Lenel OpenAccess Alliance Program

CaptureTech heeft de Lenel certificering ontvangen en heeft zich aangesloten bij het Lenel OpenAccess Alliance Program (OAAP). De elektronische sleutel en bedrijfsmiddelen beheersystemen van CaptureTech kunnen nu eenvoudig gekoppeld worden aan het OnGuard toegangscontrolesysteem. Het beheer en de administratie van fysieke sleutels en andere waardevolle bedrijfsmiddelen (zoals barcodescanners, laptops en camera’s) kunnen hierdoor direct vanuit de OnGuard omgeving worden gedaan.

“CaptureTech heeft de vereiste testen van Lenel ondergaan en deze succesvol afgerond. De testen vereisen een validatie van de functionaliteiten van de koppeling met de OnGuard omgeving. Deze koppeling zorgt voor meer efficiëntie, veiligheid, beveiliging, betrouwbaarheid en controle over waardevolle bedrijfsmiddelen”, aldus John Marchioli, OAAP product management, Lenel. “We kijken uit naar hun betrokkenheid bij het Lenel OpenAccess Alliance Program.”

“Door de internationale uitbreiding ontstond een toenemende vraag naar een koppeling met Lenel. De Lenel-certificering, met de meest recente OnGuard versie, was voor ons een belangrijke factor in een optimale service naar onze eindgebruikers en de verdere groei van CaptureTech. We onderzoeken de mogelijkheden van het OnGuard platform om zo nog meer veiligheid en controle te garanderen bij het gebruik van onze beheersystemen”, aldus Maarten Anderson, CEO CaptureTech.

De sleutel en bedrijfsmiddelen beheersystemen van CaptureTech bieden een groot scala aan oplossingen, van plug-and-play registratiesoftware op basis van barcode scanning tot een gamma van elektronische sleutelkasten en lockers. Ook de combinatie van lockers en sleutelkasten zijn mogelijk.

De oplossingen biedt organisaties meer controle over de inname en uitgifte van bedrijfsmiddelen. Dit kan CaptureTech nu met haar eigen interface aanbieden of via ‘s werelds meest toonaangevende controle systeem van Lenel.