CNL Software sluit partnerschap met Promise Technology

CNL Software sluit partnerschap met Promise Technology

CNL Software gaat samenwerken met Promise Technology op het gebied van ontwikkeling van technologie voor het opslaan van grote hoeveelheden hoge resolutie videobeelden.

Dankzij het partnerschap kan het Ipsecuritycenter PSIM platform van CNL Software worden gecombineerd met de hoge kwaliteits opslagsystemen van Promise. Dit levert naadloze integratie mogelijkheden op voor betrouwbare opslag van camerabeelden.

Promise Technology ontwikkelt ‘open storage platforms’ voor videobewakingssystemen. Het bedrijf werkt samen met een groot aantal partners, omdat Promise Technology eindgebruikers een zo breed mogelijk aanbod aan mogelijkheden voor integratie wil bieden die zijn getest en gecertificeerd. Tot dit ecosysteem horen leidende leveranciers van software en hardware in de beveiligingsbranche die zich richten op het leveren van hoogstaande videobewakingssystemen die bedrijven en organisaties helpen met het detecteren van criminelen, identificeren van verdachten, verbeteren van de productiviteit en verminderen van diefstal.