Dahua 4K Ultra Starlight Face Recognition IP-camera winnaar 2017 CPSE ‘Golden Cauldron Award’

Dahua 4K Ultra Starlight Face Recognition IP-camera winnaar 2017 CPSE ‘Golden Cauldron Award’

Tijdens de zestiende editie van de China Public Security Expo (CPSE) in Shenzhen werd afgelopen maand de ‘Golden Cauldron Award’ uitgereikt aan Dahua Technology voor de 4K Ultra Starlight gezichtsherkenning IP-camera (DH-IPC-HF81249F-FR). De award werd toegekend vanwege de uitstekende algemene prestaties, het innovatieve ontwerp en de superieure gebruikerservaring van de camera, aldus de jury.

De ‘Golden Cauldron Award’ is de hoogste onderscheiding die wordt toegekend aan producten in de beveiligingsindustrie door de CPSE. Over een periode van meer dan tien maanden, gebaseerd op de resultaten van onder meer evaluaties en gebruikersproeffeedback, is de award door het beoordelingspanel toegekend. De prijs bevestigt de geavanceerde technologie van Dahua en de erkenning van klanten in de videobewakingsindustrie.

De hoge prestaties van de camera worden bereikt door de integratie van deep learning, gezichtsherkenning, 4K, Starlight en andere geavanceerde technologieën. De belangrijkste eigenschap van de Dahua 4K Ultra Starlight IP-camera voor gezichtsherkenning is gezichtsherkenning en het extraheren van gezichtseigenschappen, die zijn gebaseerd op het diepgaande gezichtsherkennings- en trackingalgoritme voor het gezichtsherkenningsalgoritme en algoritme voor gezichtsherkenning.