Dahua Europe biedt gratis productinformatie via Open Icecat

Dahua Europe biedt gratis productinformatie via Open Icecat

Een ruime selectie van de producten van Dahua is vanaf heden opgenomen in de Open Icecat-catalogus. Door de samenwerking met Icecat zal de Dahua productdata online beschikbaar zijn voor alle channel partners, die de informatie zo makkelijk en snel kunnen integreren in hun e-commerce-platforms.

Deze oplossing is gratis voor channel partners van Dahua, die op deze manier hun portfolio up-to-date kunnen houden met Dahua’s huidige productlijn, inclusief artikelnummers, specificaties, marketingteksten en afbeeldingen.

Dahua’s investering in Icecat brengt de channel partners verscheidene voordelen, zoals meer efficiëntie, tijdwinst, een verhoogde online zichtbaarheid en een stijgende verkoop. De inhoud wordt meertalig en geoptimaliseerd voor eenvoudige productvergelijking, die helpen de online marketing te stroomlijnen.

“Dankzij de connectie met Icecat kunnen wij onze klanten een nog betere service bieden en hen elk moment van de dag voorzien van de meest actuele en volledige digitale productdata van al onze producten. We zijn er zeker van dat deze samenwerking ons en onze channel partners helpt om de sales doelstellingen van komende jaren te behalen”, aldus Martijn Peeters, marketing manager Dahua Benelux.

René Rozendal, Business Development Manager bij Icecat: “Dahua Technology heeft de juiste beslissing genomen door zijn productinformatie gratis en volledige gestandaardiseerd weer te geven via Open Icecat. Op deze manier wordt de informatie makkelijk gedistribueerd en is de juiste informatie beschikbaar voor channel partners.”