Dahua Solution Day uitgebreid met sessie van Milestone Systems

Dahua Solution Day uitgebreid met sessie van Milestone Systems

Wet- en regelgeving rondom cameratoezicht en kunstmatige intelligentie zijn de centrale thema’s van de Dahua Solution Day die op woensdag 2 oktober plaatsvindt in Tilburg. Meerdere sprekers gaan dieper in op het onderwerp en tijdens de dag worden nieuwe producten gepresenteerd.

Het programma is uitgebreid met een korte presentatie door Milestone Systems die in teken staat van de AVG. De fabrikant van video management software gaat in op het eigen platform en camera’s die werken met kunstmatige intelligentie. Rodney Haan van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) bespreekt wet- en regelgeving rondom cameratoezicht. Haan is adviseur en expert op het gebied van cameratoezicht bij het CCV, dat gemeenten en ondernemers helpt bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van cameratoezicht.

Bart Schermer spreekt over kunstmatige intelligentie. Wat mag en hoe is dat verantwoord uitvoerbaar? Schermer is een vooraanstaand expert op het gebied van privacy- en ICT-recht in Nederland en treedt op als hoofd van juridische projecten bij Considerati. Hij is gepromoveerd en heeft zijn proefschrift geschreven over de privacyaspecten van het gebruik van kunstmatige intelligentie voor wetshandhavingsdoeleinden.

De dag wordt afgesloten met een energieke presentatie van een mystery guest. Deze zal tijdens het evenement worden gespot door één van de Dahua camera’s.

De Dahua Solution Day vindt plaats op 2 oktober in het Koning Willem II Stadion te Tilburg. Aanmelden kan via sales.benelux@dahuatech.com.

Klik hier voor meer informatie en registratie.