Dero Security Products breidt aanbod uit met Ajax Systems, Elmdene en Aiphone

Dero Security Products breidt aanbod uit met Ajax Systems, Elmdene en Aiphone

Dero Security Products heeft onlangs het portfolio uitgebreid met Ajax Systems, Elmdene en Aiphone. Met deze merken biedt de distributeur beveiligingsinstallateurs een nog completer aanbod.

Ajax Systems ontwikkelt draadloze smart alarmsystemen met als uitgangspunt om veiligheid, gebruiksgemak en design te combineren. Het motto van Ajax Systems is ‘When Security is Art’ en komt terug in onder andere het ontwerp van de producten, de app en software van de fabrikant. De systemen van Ajax Systems zijn de afgelopen maanden onderscheidden met meerdere internationale awards.

De Engelse fabrikant Elmdene staat al ruim vijftig jaar garant voor innovatieve producten voor de beveiligingsbranche. Van Elmdene levert Dero Security Products onder meer betrouwbare voedingen in behuizingen, alarmcontacten (inbraak) en overige elektronische componenten.

Dero Security Products levert tevens het Japanse merk Aiphone in de Benelux. Aiphone is reeds zeventig jaar actief en is wereldmarktleider op het gebied van intercomsystemen. Het complete productengamma loopt uiteen van een eenvoudige 1-drukker audio-intercom tot oplossingen voor grote appartementencomplexen met honderden woningen.

Meer informatie is te vinden op de website van Dero Security Products: www.dero-security.com.