Fike kiest voor Hi-Safe als distributeur in Nederland

Fike kiest voor Hi-Safe als distributeur in Nederland

Fike heeft Hi-Safe, specialist in blusgas- en explosieonderdrukkingsoplossingen, aangesteld als distributeur voor Nederland. Hi-Safe neemt per direct het actieve beveiligingsassortiment van Fike op in haar uitgebreide portfolio.

Hi-Safe is gespecialiseerd in brandblussing- en explosiebeveiligingsoplossingen. Dit maakt Hi-Safe voor Fike de ideale partner voor het realiseren van een optimale service voor de Nederlandse markt. Fike, specialist in overdruk- en explosiebeveiliging, behoudt rechtstreekse vertegenwoordiging in Nederland om bestaande en toekomstige klanten te bedienen.

Hi-Safe neemt de actieve beveiligingsproducten van Fike op in haar uitgebreide assortiment, zoals explosieonderdrukking en isolatie. Actieve explosieonderdrukkingssystemen worden toegepast in applicaties waar explosie-ontlasting middels explosiepanelen niet mogelijk is. Het onderdrukkingsysteem houdt in milliseconden een explosie tegen door het injecteren van bluspoeder. Naast explosieonderdrukking is het vaak ook aan te raden om isolatie te installeren. Fike’s isolatieproducten – zowel chemisch als mechanisch – zorgen ervoor dat vlamverspreiding via verbonden leidingen en processen niet plaatsvindt. Hierdoor worden de stroomafwaartse apparatuur en zijn operators beschermd.