Fortas beveiligingspartner Magisch Maastricht

Fortas beveiligingspartner Magisch Maastricht

De stichting Winterevents Maastricht heeft Fortas gekozen als beveiligingspartner voor Magisch Maastricht op het Vrijthof. Eerder dit jaar beveiligde Fortas ook al evenementen als de zomerconcerten van André Rieu en de 11devande11de.

Magisch Maastricht op het Vrijthof vindt plaats van 2 december tot en met 1 januari. Fortas verzorgt in samenwerking met partnerorganisatie Polygarde de beveiliging van dit unieke en magische evenement. Fortas en Polygarde werken al enige tijd samen, zowel op het gebied van mobiele surveillance als de beveiliging van evenementen. Tijdens de nachtelijke uren wordt het Vrijthof door beveiligers van Fortas bewaakt en overdag beheren evenementenbeveiligers de sfeer. Vervolgens zullen de verkeersregelaars van Polygarde de verkeersstromen in goede banen leiden.

De prachtige stad Maastricht zal dit jaar ook weer magisch stralen tijdens de december maand. Het Vrijthof met haar historisch decor en monumentaal karakter fungeert als middelpunt voor dit kerstevenement. Een reuzenrad, het huis van de Kerstman, een schaatsbaan van duizend vierkante meter en kerstmarkt met meer dan zestig kramen.