G4S introduceert CyberDesk voor bescherming tegen cyberaanvallen en datalekken

G4S introduceert CyberDesk voor bescherming tegen cyberaanvallen en datalekken

Nu de AVG wetgeving is ingevoerd heeft G4S de nieuwe G4S CyberDesk aangekondigd. Wie beschermt uw organisatie tegen cyberaanvallen en datalekken? Wie houdt in de gaten of kwaadwillende bezoekers uw netwerk binnendringen en wie onderneemt actie zodra verdachte zaken gesignaleerd worden? De G4S CyberDesk slaat de brug tussen continue digitale detectie en een daadkrachtig cyber response team.

Maatregelen tegen cybercriminaliteit kunnen niet langer uitblijven. Digitaal kwaadwillenden leggen steeds vaker onze kwetsbaarheid bloot. Computers worden gegijzeld, data gestolen, processen gesaboteerd en servers misbruikt voor het plegen van misdrijven. De G4S CyberDesk houdt met een hardware scanner bij de uitgang van het netwerk realtime de digitale verkeersstromen in de gaten en analyseert deze op de aanwezigheid van verdacht gedrag, malware, of potentiële datalekken.

Snel en juist handelen bij digitale dreiging kan gevolgschade aanzienlijk beperken. Bedrijven en organisaties borgen de continuïteit van de digitale werkomgeving en kunnen voldoen aan de compliancy eisen waar datalekken binnen 72 uur bij de autoriteit gemeld moeten worden. Daarvoor is het wel van belang dat de organisatie op de hoogte is van verdachte situaties.

Afgestemd op de organisatie worden detectietechnologie en response-protocollen ingevoerd zodat iedereen weet wat er speelt en hoe te reageren bij een melding. De G4S CyberDesk bewaakt in nauwe samenwerking met de RedSocks Malware Threat Detection technologie continu de digitale verkeersstromen en reageert en ondersteunt zodat gebruikers ook voor de digitale omgeving over een werkend alarmeringssysteem en een slagvaardige CyberDesk meldkamer beschikken.