G4S Nederland neemt ISX Beveiliging over

G4S Nederland neemt ISX Beveiliging over

G4S Nederland heeft ISX Beveiliging overgenomen, een specialist op het gebied van mobiele surveillance diensten. Met de overname versterkt G4S haar dienstverlening in de regio Amsterdam.

De samenvoeging van beide partijen creëert een nog sterker lokaal netwerk van surveillanten dat zorg draagt aan een verdere optimalisatie van de klantbeleving. G4S Nederland CEO Vinz van Es: “ISX is een sterke lokale kwaliteitspartij die onze gelederen komt versterken. We zijn trots op het feit dat Wouter Koppen van ISX in G4S een vertrouwde partij heeft gevonden waar zijn bedrijf in goede handen is. En ik ben blij dat Wouter Koppen vooralsnog aan ons verbonden blijft om een soepele overgang te verzekeren.”

Wouter Koppen, Directeur ISX Beveiliging: “De keuze voor G4S is gebaseerd op het vertrouwen in het waarborgen van de continuïteit van onze diensten. Wij hechten belang aan gedeelde normen en waarden die we delen met G4S, waardoor we onze klanten en medewerkers kunnen blijven bedienen op een manier die hen bekend is en waar ze op kunnen vertrouwen. De dienstverlening en bedrijfscultuur van G4S sluiten naadloos aan bij de kernwaarden en werkwijze van ISX Beveiliging. Deze overeenkomsten vormen de basis voor een succesvolle integratie en verdere groei binnen de sector.”