G4S partner Homeless World Cup Amsterdam 2015

G4S partner Homeless World Cup Amsterdam 2015

G4S is partner van de Homeless World Cup Amsterdam 2015. De Homeless World Cup is het wereldkampioenschap straatvoetbal voor dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen. Verspreid over zeventig landen krijgen ruim negenhonderd spelers de unieke kans om hun eigen land te vertegenwoordigen op een wereldkampioenschap.

G4S gaat tijdens de Homeless World Cup op het Museumplein in Amsterdam de beveiliging van het grootschalige sportevenement verzorgen. CEO van G4S Nederland Gert Askes kijkt uit naar de samenwerking: “De Homeless World Cup is niet zomaar een sportevenement. Met onze expertise kunnen wij bijdragen aan het gevoel van veiligheid onder de deelnemers van de Homeless World Cup. Dat is een zeer dankbare taak, helemaal omdat dit gevoel doorgaans niet voor elke speler vanzelfsprekend is. Daarnaast geloven wij in de kracht van sport in het verbinden van mensen en dat het een positieve impuls in het leven van een dak- en thuislozen kan bieden. Doordat G4S al jaren een goede relatie heeft met de KNVB, het Leger des Heils en de gemeente Amsterdam was het een logische stap om ons te verbinden aan dit mooie evenement.”

Het evenement vindt plaats van 12 tot 19 september op het Museumplein in Amsterdam en wordt georganiseerd door Stichting Life Goals in samenwerking met het Leger des Heils, gemeente Amsterdam en SportsGen sportmarketing. De Homeless World Cup is life changing. Het biedt dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen uit de hele wereld een kans op een beter bestaan.