Griffid Embedded Mobile ingezet door Boels

Griffid Embedded Mobile ingezet door Boels

Griffid Embedded Mobile is een camerabeveiligingssysteem dat is ontwikkeld om live videobeelden van een mobiele locatie te presenteren in een hoofdkantoor of alarmcentrale. Griffid Embedded Mobile kan worden gebruikt als video management systeem voor mobiel toezicht in voertuigen, op bedrijfsterreinen of op evenementen.

Griffid Embedded Mobile kan met I/O aangestuurd worden, waardoor bijvoorbeeld met een noodknop in een voertuig een hoofdcentrale direct wordt gealarmeerd en kan meekijken met de beelden op de mobiele locatie.

De Griffid Embedded Mobile is met succes ingezet door Boels. Boels biedt met de ProfGuard bewakingscamera een snel en efficiënt systeem voor projectbeveiliging. De bewakingscamera is direct na levering gebruiksklaar. De ProfGuard levert beveiliging op hoog niveau door een superieure real-time detectie. Er kan een directe koppeling worden gemaakt met de lokale beveiliging, mobiele patrouilles of meldkamers. Ook bij een poging tot onklaar maken of uitschakeling van de camera geeft de mast een melding.

De ProfGuard detecteert objecten van een bepaalde grootte – zoals mensen of voertuigen -terwijl irrelevante objecten worden genegeerd. Bij de beslissing om een alarm te genereren, kan de software rekening houden met veel factoren, zoals de grootte, snelheid, beweegrichting van het object en de afstand waarover het object is verplaatst. Invloeden zoals verlichting en veranderingen van het weer zijn nauwelijks van invloed en dit alles zorgt voor een zeer laag aantal valse alarmmeldingen.