Gunning Haarlemse Schoolbesturen opnieuw aan NVD Beveiligingen

Gunning Haarlemse Schoolbesturen opnieuw aan NVD Beveiligingen

Eind vorig jaar heeft Dunamare Onderwijsgroep de beveiligingsdiensten voor de Haarlemse schoolbesturen opnieuw in de markt gezet. Dunamare Onderwijsgroep is de verbindende factor tussen 24 scholen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen. Het spectrum is breed: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Dunamare Onderwijsgroep is ook initiatiefnemer voor de gezamenlijk inkoop van beveiligingsdiensten met andere schoolbesturen in de regio Haarlem e.o. In totaal deden twaalf schoolbesturen met ruim honderd scholen mee aan de aanbesteding.

Reden genoeg voor NVD Beveiligingen om als bestaande leverancier goed terug te kijken naar wat er goed gaat en wat er beter kan. Hierop is een op maat geschreven plan ingediend wat de hoogste beoordeling heeft gekregen. Niet alleen de beveiligingsdienstverlening kwam aan de orde. Ook gaat NVD in de nieuwe contractperiode een grote didactische bijdrage leveren. Gastdocenten zullen worden ingezet om leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs meer te vertellen over beroepskeuzes in de beveiliging.

“NVD heeft de maatregelen zeer concreet en adequaat beschreven en we zijn erg enthousiast om de samenwerking met NVD voort te zetten”, aldus Michiel Steeneken van Dunamare Onderwijsgroep.

De overeenkomst is per 1 april 2018 ingegaan en heeft een looptijd van minimaal drie jaar.