Hanwha Techwin ADI Supplier Partner of the Year voor EMEA

Hanwha Techwin ADI Supplier Partner of the Year voor EMEA

ADI Global Distribution heeft de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Supplier Awards. Hanwha Techwin kreeg de award toegekend als Supplier Partner of the Year in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Ook in andere categorie├źn werden ADI Supplier Awards 2021 uitgereikt. De award voor Best Marketing Support ging naar Axis Communications. Elmdene werd onderscheiden voor Best Operations Support. De award voor Best Sales Support ging deze keer naar Hikvision. En als New Supplier of the Year ontving Bosch een award.

Met de jaarlijkse awards erkent ADI de ondersteuning en bijdrages van toeleveranciers uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika aan het succes van ADI. Bij het toekennen van de awards wordt gekeken naar onder andere de gerealiseerde omzet, ondersteuning bij sales, initiatieven op het gebied van marketing en feedback van het sales leadership team van ADI.

De ADI Supplier Awards werden afgelopen week uitgereikt tijdens het virtuele ADI 2022 Supplier Symposium. Aan dit evenement werd deelgenomen door verschillende toeleveranciers van de distributeur. Zij blikten terug op 2021 en vooruit op de plannen voor 2022.