Hertek Premium Partner van Atus in Nederland

Hertek Premium Partner van Atus in Nederland

Hertek is Premium Partner geworden van Atus in Nederland. Atus en Hertek hebben hiertoe in februari een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. De twee organisaties bundelen hun expertise, kennis en middelen om actiever de ontruimings- en persoonsbeveiligingsmarkt te bedienen in branches als de zorg, industrie en retail.

Marcel Hermkens (directeur Hertek) en Karel Mulder (Atus) hebben met het ondertekenen van de overeenkomst een belangrijke stap gezet in een nauwere samenwerking. Deze samenwerking sluit goed aan bij de groeiambities die Hertek heeft voor haar zorg- en communicatietak. Met de aanvulling van de producten van Atus biedt Hertek haar klanten een kwalitatief hoogstaande totaaloplossing op gebied van persoonsbeveiliging.

Hertek en Atus zijn gerenommeerde bedrijven die elkaar goed aanvullen. Hertek biedt veiligheid en bescherming aan mensen, bedrijven en bezittingen en voorkomt dat zij in gevaar komen. Hiervoor levert zij onder meer brandmeldsystemen, blussing, noodverlichting, zorgsystemen, communicatiesystemen en op maat gesneden totaaloplossingen. Hertek levert onder meer de nieuwe Atus IP-zender, die rechtstreeks kan worden ge├»ntegreerd in het Sonevo verpleegoproepsysteem en daarom een grote rol zal gaan spelen in de Hertek’s productrange van veiligheidsoplossingen.