Hikvision stelt Fred Streefland aan als EMEA Cybersecurity Director

Hikvision stelt Fred Streefland aan als EMEA Cybersecurity Director

Hikvision Europe heeft Fred Streefland benoemd tot EMEA Cybersecurity Director. Streefland zal alle cybersecurityprogramma’s en initiatieven van de fabrikant leiden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en werkt samen met publieke en private instellingen, onderzoekers en partners van Hikvision op het gebied van cybersecurity.

Streefland, die gaat werken vanuit het Europese hoofdkantoor van Hikvision in Hoofddorp, heeft ruim twintig jaar ervaring opgedaan in cybersecurity. Hij werkte hiervoor bij Palo Alto Networks als Chief Security Officer (CSO) voor Noord- en Oost-Europa. Eerder werkte hij bij onder andere de Nederlandse luchtmacht, de MIVD en op het hoofdkantoor van de NAVO in Brussel.

“De benoeming van Fred Streefland is een nieuwe stap op het gebied van cybersecurity voor Hikvision”, aldus Derek Yang, President van Hikvision Europe. “Als toonaangevend fabrikant van innovatieve beveiligingsproducten en oplossingen, moeten we onze verantwoordelijkheid nemen en vooruitstrevend zijn in cybersecurity. Om dat doel te bereiken, investeren we doorlopend in onze cybersecurity programma’s.”