Horecava Innovation Award 2018 voor SALTO Systems

Horecava Innovation Award 2018 voor SALTO Systems

Ælement Fusion van SALTO Systems is winnaar van de Horecava Innovation Award 2018 in de categorie Equipment & Services. De award staat voor de beste innovatie in de Nederlandse foodservice branche. Het is een erkenning voor SALTO Hospitality dat als doel heeft om de specifieke behoeften en wensen van de hotelindustrie aan te spreken.

Ælement Fusion is een elektronisch slot voor slimme toegangscontrole. De bijzonder slanke lezer kan eenvoudig met een smartphone worden bediend dankzij de nieuwste mobiele technologieën. De interactieve lichtring licht op wanneer er een toegangsmedium wordt voorgehouden. Op de deur is vrijwel geen hardware bevestigd dankzij de elektronische onderdelen die in de deur zelf zijn verwerkt, dit maakt security bijna onzichtbaar. Het minimalistische design mengt zich bovendien perfect met elk hotel interieur. Ælement is verkrijgbaar in twee afwerkingen zwart en wit en heeft een ruime keuze van designer deurkrukken in allerlei afwerkingen. De bijbehorende app is volledig beveiligd, gastvrij en biedt kansen voor de hotellier om service op maat te kunnen leveren.

De jury prijst de manier waarop de techniek vrijwel onzichtbaar is weggewerkt. Uit het jury rapport: “Mooi vormgegeven, design is aan te passen aan het interieur. Ideaal voor hotels die elektronische toegangscontrole willen toepassen op een stijlvolle manier, daarbij hoge veiligheid garanderend. Het slot is met een smartphone te openen. Via een app kunnen hotelgasten hun kamersleutel altijd en overal online ontvangen. De app is volledig beveiligd, sleutels kunnen niet worden gekopieerd.”

De Horecava Innovation Awards werden maandag voor de achttiende keer uitgereikt tijdens de eerste dag van de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor horecaprofessionals die plaatsvindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam. Thema dit jaar is persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Ook de manier van toegang heeft invloed op de gastbeleving, denk aan een hoog servicegehalte dankzij mobiele technologie, het gemak van snel in- en uitchecken en een gevoel van luxe door minimalistische designs. SALTO Systems is op de beurs aanwezig (stand 01.346) met de nieuwste generatie toegangscontrole voor hotelomgevingen (www.saltohospitality.com) met in het bijzonder aandacht voor de winnende Ælement Fusion en mobiele toegangstechnologie.