IDIS gaat samenwerking aan met Inner Range

IDIS gaat samenwerking aan met Inner Range

IDIS en het Australische Inner Range gaan samen krachtige, flexibele en eenvoudige geïntegreerde beveiligings- en sitebeheeroplossingen bieden.

De samenwerking brengt het end-to-end videoaanbod van IDIS samen met Integriti, het enterprise-level toegangscontrole- en indringerdetectiesysteem van Inner Range. Hierdoor hebben eindgebruikers alles wat ze nodig hebben voor een efficiëntere en productievere controle van hun beveiligings-, veiligheids- en gebouwsystemen vanuit één beheerplatform.

Het Inner Range Integriti toegangscontrole en geïntegreerd beheerplatform werkt naadloos samen met de IDIS DirectIP NVR’s en camera’s, waardoor er extra controle is via de volledig kosteloze en licentievrije Video Management Software (VMS), IDIS Center.

Door toegangs- en alarmapparatuur te koppelen aan de bekroonde videotechnologie van IDIS, met deep learning analytics, is gedetailleerde monitoring en registratie van activiteiten op enkele en meerdere locaties mogelijk en biedt visuele verificatie van bedreigingen en snellere respons op incidenten.

“Onze nieuwe naadloze integratie met IDIS is een eenvoudig proces in drie stappen, waardoor beveiligingsmanagers en integrators camera’s snel en efficiënt kunnen associëren met elke entiteit op het Integriti-systeem en ze op schematische kaarten kunnen plotten. Onze samenwerking vergroot de technologiekeuze die beschikbaar is voor integrators en biedt aantrekkelijke nieuwe opties voor hun klanten”, zegt Tim Northwood, General Manager bij Inner Range.