IDIS integratie met Gallagher Access Control levert krachtig Security Management platform

IDIS integratie met Gallagher Access Control levert krachtig Security Management platform

Het Gallagher Command Centre Toegangscontrole en Security Management-platform kan worden geïntegreerd met IDIS DirectIP NVR’s en camera’s, evenals de analoge DirectCX HD-TVI-recorders en camera’s. Dit stelt klanten in staat om IP en analoge systemen te combineren en coaxbekabeling te benutten als dat nodig is.

Gebruikers kunnen kiezen tussen IDIS Center of het volledig uitgeruste IDIS Solution Suite VMS. Er is een groeiende vraag naar geïntegreerde oplossingen die de nieuwste video- en toegangstechnologie combineren, maar tegen lagere totale kosten van eigendom (TCO) op lange termijn. Klanten willen daarnaast meer systeemflexibiliteit en aanpassingsvermogen over langere levenscycles.

Operationeel zijn er aanzienlijke voordelen van de upgrade voor klanten met afzonderlijke oplossingen. De naadloze integratie van toegangscontrole met video maakt bijvoorbeeld onmiddellijke verificatie van gebeurtenissen mogelijk, zoals geforceerde deuren, met camerabeelden die automatisch worden getoond aan operators.

Met geïntegreerde oplossingen komen alarmen van deuren, camera’s en andere apparaten samen op één platform, waardoor het voor operators eenvoudiger wordt om te reageren en de kans dat incidenten worden gemist wordt verkleind.

“Naadloze interoperabiliteit tussen IDIS en Gallagher biedt integrators en eindgebruikers alles wat ze nodig hebben om complete, toekomstbestendige Security Management platformen te creëren, zonder compromissen op functionaliteit”, vertelt Jamie Barnfield, Senior Sales Director, IDIS Europe. “System-integrators kunnen klanten nu een betaalbare, efficiënte en kant-en-klare zakelijke beveiliging en veiligheidsoplossing aanbieden die video, toegangscontrole, levensveiligheid, bezoekersbeheer en gebouwbeheer omvat.”