IDIS toont FaceTracker, IDIS Edge VA en thermische camera’s tijdens FSS 2020

IDIS toont FaceTracker, IDIS Edge VA en thermische camera’s tijdens FSS 2020

IDIS toont tijdens het FireSafety & Security Event (FSS) 2020 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch een groot aantal nieuwe technologieën. Te zien zijn onder meer FaceTracker, IDIS Edge VA en thermische camera’s.

Op de stand vinden meerdere live demonstraties plaats. Te zien is onder meer ANPR in dag en nacht situaties, inclusief een demonstratie met rondrijdende auto’s op schaal. De IDIS oplossing herkent kentekenplaten met een zeer hoge mate van nauwkeurigheid met zicht over meerdere rijstroken.

Nieuw is IDIS FaceTracker, een unieke technologie voor gezichtsherkenning. IDIS biedt één platform voor detectie, herkennen en zoeken. IDIS introduceert tevens de product line-up IDIS Edge VA, waaronder de krachtige reeks Edge VA bullet- en dome-camera’s met ingebouwde analysefuncties. IDIS Deep Learning Analytics (IDLA) biedt betrouwbare zoekresultaten. Aandacht is er ook voor Meta Data Filtering en IDPM. Met ReID (heridentificatie/personen zoeken) in een IDLA zoekomgeving en IDIS Dynamic Privacy Masking.

De nieuwe thermische camera’s van IDIS zijn praktisch inzetbaar in combinatie met Davantis Perimeter Video Analytics. Op de stand worden integratiemogelijkheden getoond met Davantis Perimeter Video Analytics en meer.

IDIS is tijdens FSS 2020 te vinden op stand C.11 (hal 7). Klik hier voor gratis registratie voor beursbezoek.