Integratie analysesoftware Agent VI in netwerkcamera’s Samsung Techwin

Integratie analysesoftware Agent VI in netwerkcamera’s Samsung Techwin

Agent Video Intelligence (Agent VI) en Samsung Techwin hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het integreren van de software van Agent VI op netwerkcamera’s van Samsung Techwin.

De integratie maakt het voor eindgebruikers mogelijk de volledige reeks oplossingen voor videoanalyse van Agent VI gelijktijdig toe te passen op tweehonderd open platform WiseNetIII netwerkcamera’s per enkele server.

Het Savvi-platform voor videoanalyse van Agent VI beschikt over een aantal geavanceerde en geautomatiseerde analysetools die zorgen voor onmiddellijke detectie van gebeurtenissen en analyse van andere belangrijke data in videobeelden van bewakingscamera’s. Hierdoor kan veel tijd worden bespaard doordat beelden niet meer handmatig doorzocht hoeven te worden.

Tot de WisenetIII-reeks van Samsung Techwin horen onder meer 1,3, 2 en 3 megapixel modellen. De software van Agent VI is geïntegreerd in de camera’s als een open platform toepassing. Ook toekomstige cameramodellen zullen met de analysesoftware worden uitgerust.