Integratie beveiligingssystemen centraal bij ABUS tijdens Security Essen

Integratie beveiligingssystemen centraal bij ABUS tijdens Security Essen

ABUS presenteert tijdens de vakbeurs Security Essen van 27 tot en met 30 september in Duitsland, een uitgebreid portfolio innovatieve beveiligingsoplossingen. Op de beursstand van 550 vierkante meter zijn alle vier divisies uit de ABUS groep (ABUS August Bremicker Söhne, ABUS Pfaffenhain, ABUS Security-Center en ABUS Seccor) vertegenwoordigd. Het accent ligt dit jaar op integratie en te zien zijn onder meer oplossingen die mechanische en elektronische beveiliging en alarm- en videosystemen verenigen.

Bezoekers kunnen zich laten bijpraten over alle nieuwe producten en toepassingen van ABUS. Op de stand zijn ruim honderd medewerkers van ABUS aanwezig. Zij geven onder meer rondleidingen en productdemonstraties over hang- en sluitwerk voor deuren en ramen, toegangscontrole, brandbeveiliging, videobewaking, alarmsystemen en sluitsystemen.

Tot de nieuwe integrale beveiligingssystemen die zijn te zien horen wAppLoxx, een professioneel toegangscontrolesysteem met app, en het Smartvest draadloze alarmsysteem voor toepassing in woningen. Ook wordt getoond hoe de innovatieve mechatronische raam- en deurbeveiligingssystemen van ABUS, die mechanische beveiliging bieden tegen inbraak en tegelijkertijd een draadloos alarmsysteem kunnen activeren, zijn te combineren met videobewaking om een intelligent, integraal beveiligingssysteem op te zetten. Ook worden nieuwe mogelijkheden met Video Content Analyse (VCA) gedemonstreerd waarmee gericht dreigingen zijn te detecteren.

ABUS is tijdens Security Essen te vinden in hal 1 op stand 1E08.

Copyright © 2016 Security Press/BEVEILIGING