Integratie Dahua met NAS-systeem QNAP

Integratie Dahua met NAS-systeem QNAP

De netwerkcamera’s Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi en H.265 PTZ-serie van Dahua Technology zijn nu compatibel met de NAS-surveillance van QNAP. Met de H.265 compressietechnologie leveren de camera’s videobeelden met een lagere bandbreedte en een grotere beveiligingseffici├źntie.

QNAP surveillance applicaties integreren uitgebreide functies voor videobewaking in het NAS-systeem, waardoor opslag uitbreidbaarheid en opslagruimte beheer functies ten goede komen aan toezicht gebruikers.

“Het is onze eer om samen te werken met Dahua Technology en QNAP werkt aan het uitbreiden van de NAS-surveillance applicatie schaal”, aldus Alan Kuo, productmanager van QNAP. “We zijn blij om aan te kondigen dat Dahua Technology’s Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi en H.265 PTZ-serie netwerkcamera’s goed zijn ge├»ntegreerd met QNAP surveillance oplossingen. We zullen onze gebruikers meer flexibiliteit bieden bij het selecteren van geschikte IP-camera’s bij het implementeren van hun surveillance-oplossing.”

Dahua Technology heeft een van de meest uitgebreide systemen van bewakingscamera’s in de industrie. De integratie met QNAP NAS biedt klanten meer uitgebreide functionaliteiten om aan elke eis te voldoen. “Open, Integratie en Innovatie is ons uitgangspunt”, aldus Daniel Chau, directeur overzeese marketing van Dahua Technology. “We staan open voor samenwerking met platformpartners, zoals QNAP, om een end-to-end oplossing voor klanten te vormen. We waarderen de waarde van onze relatie en verwachten dat de vraag naar deze cloud surveillance oplossing snel groeit.”

De Eco-Savvy 3.0-camera’s van Dahua bieden een indrukwekkend scala aan slimme detectiefuncties, waaronder gezichtsdetectie, tripwire-detectie en intrusion detection. Dahua Wi-Fi 265 camera’s ondersteunen H.265 compressie, menselijke detectie en ook slimme tracking. Daniel Chau: “Met Dahua H.265 PTZ-camera’s met krachtige optische zoom en nauwkeurige pan/tilt/zoom-prestaties bieden we een groot bereik voor toezicht houden met videobewaking.”