Integratie HikCentral van Hikvision en Nedap AEOS platform voor toegangscontrole

Integratie HikCentral van Hikvision en Nedap AEOS platform voor toegangscontrole

Het HikCentral videobewakingsplatform van Hikvision is geïntegreerd met het Nedap AEOS platform voor toegangscontrole. Dit biedt een sterk vereenvoudigd beheer voor gebruikers van systemen van Hikvision en Nedap.

De integratie via Nedap AEOS Connector levert informatie over handelingen, alarmen en synchronisatie van data van toegangscontrole en inbraakbeveiliging tussen AEOS-connected hardware en HikCentral. Centralisten en beveiligers kunnen hierdoor deuren, detectoren en inbraakalarmzones beheren en meldingen visueel verifiëren en afhandelen in HikCentral Clients.

“Dankzij deze integratie kunnen beveiligingsmedewerkers hun overzicht en controle op iedere situatie vergroten”, aldus Jens Berthelsen, Global Partner Alliance Manager bij Hikvision. “De integratie gebruikt het Hikvision Optimus framework om een lange levensduur te garanderen van systemen. Het vereenvoudigt eveneens toekomstige upgrades voor beide systemen.”

“We zijn verheugd om Hikvision toe te voegen aan ons Technology Partner Program. Hikvision biedt een complete integratie voor zowel toegangscontrole als inbraakdetectie”, zegt Wesley Keegstra, Integration Manager bij Nedap. “Het koppelen van gebeurtenissen en alarmen via HikCentral geeft gebruikers een oplossing met één platform waarin de status van een beveiligingssysteem wordt gevisualiseerd met de bijbehorende videobeelden. Daarnaast kunnen gebruikers op afstand een deur openen of slot ontgrendelen of een detectiezone in- en uitschakelen.”

De Optimus en Nedap AEOS Connector zijn verkrijgbaar voor HikCentral versie 1.6 en AEOS versie 2019.1.5.