Integratie Wisenet-camera’s Hanwha Techwin met JVSG hulpprogramma voor systeemontwerp

Integratie Wisenet-camera’s Hanwha Techwin met JVSG hulpprogramma voor systeemontwerp

Het hulpprogramma voor het ontwerpen van IP-videobewakingssystemen van JVSG ondersteunt nu alle Wisenet IP-camera’s van Hanwha Techwin. De tijd die nodig is om een videobewakingssysteem te plannen, ontwerpen en nauwkeurig te evalueren is daarmee aanzienlijk verkort.

Systeemontwerpers en -integratoren hoeven alleen maar 2D- of 3D-modellen van het gebouw of de locatie van de eindgebruiker te importeren en vervolgens enkele parameters die specifiek zijn voor het project in te voeren, zoals de voorgestelde installatiehoogte van elke camera en het vereiste gezichtsveld. Met deze informatie produceert het JVSG-systeemontwerpprogramma een nauwkeurige visualisatie van het geplande videobewakingssysteem dat onder meer helpt bij het identificeren van eventuele dode hoeken.

Het JVSG-ontwerpprogramma voor systemen, dat binnen enkele seconden nauwkeurige brandpuntsafstanden van de cameralens, kijkhoeken en pixeldichtheid kan berekenen, helpt bij het kiezen van het beste model voor elke cameralocatie. Dit komt omdat belangrijke kenmerken van Wisenet-camera’s, zoals de resolutie van de camera’s en de IR-verlichtingsafstand, in het programma zijn ge├»ntegreerd.

Afhankelijk van de vraag of het nodig is om eenvoudigweg activiteiten in een gebied te detecteren en te monitoren of dat het nodig is om beelden met bewijskracht vast te leggen, zal het JVSG-ontwerpprogramma voor systemen aangeven of de gespecificeerde camera’s in staat zijn om aan de operationele eisen van een eindgebruiker te voldoen. Het kan ook worden gebruikt om het bandbreedtegebruik van de camera’s en de bijbehorende video-opslagvereisten te berekenen.

“We zijn verheugd dat we onze integratie met het krachtige ontwerpprogramma van JVSG met succes hebben afgerond, wat de noodzaak om CAD-tekeningen te maken effici├źnt vervangt en de tijd die nodig is om complexe berekeningen te maken tot een minimum beperkt”, zegt Uri Guterman, Hoofd van Product & Marketing voor Hanwha Techwin Europe. “Consultants, systeemontwerpers, productspecificeerders en systeemintegratoren zullen allemaal profiteren van de verkorting van de tijd die nodig is om handmatig naar cameraspecificaties te zoeken en deze in voorstellen voor systeemontwerpers in te bouwen.”

“Bij Hanwha Techwin begrijpen we heel goed dat het niet genoeg is om de beste producten te hebben. We moeten ook waarde toevoegen aan het Wisenet-merk door voortdurend te kijken naar manieren om onze camera’s zo eenvoudig mogelijk te specificeren, te installeren, in bedrijf te stellen en te onderhouden. Naast onze eigen hulpprogramma’s, zoals Device Manager, Wisenet ToolBox Plus en de Wisenet QR Scanner App, zal het ontwerpprogramma van JVSG voor IP-videosystemen zonder twijfel een grote bijdrage leveren aan ons vermogen om dit doel te bereiken.”

Max Shumeyko, oprichter van JVSG: “We zijn blij dat we een technologisch partnerschap hebben gesloten met Hanwha Techwin, een fabrikant die een indrukwekkende reputatie heeft voor het leiden van de markt met camera’s die rijk zijn aan functies en die gebruik maken van de allernieuwste ontwikkelingen in de technologie. De integratie van de uitgebreide Wisenet-camerareeks met ons ontwerpprogramma bespaart de gebruiker veel tijd en neemt de hoofdpijn weg die normaal gesproken gepaard gaat met het ontwerpen van een videobewakingscamera voor IP-netwerken.”