Inter Visual Systems heet voortaan INTER

Inter Visual Systems heet voortaan INTER

Inter Visual Systems heet voortaan INTER. Naast de naam zijn tevens de huisstijl en website vernieuwd, passend bij de hedendaagse bedrijfscultuur en toekomstplannen van INTER. Groei, productontwikkeling en specialisatie hebben ertoe geleid dat INTER toe is aan deze ‘next step’.

In de afgelopen 48 jaar is INTER van AV-distributeur naar systeemintegrator en (IT) procesconsultant gegroeid. Niet alleen in Nederland, ook buiten de landsgrenzen. Met specialisten op gebied van techniek en processen in specifieke markten met kritische processen, ontwikkelt INTER steeds meer eigen concepten en innovatieve IT-oplossingen.

Met de nieuwe naam en uitstraling wil INTER ervoor zorgen aantrekkingskracht te creĆ«ren bij klanten, partners, medewerkers en omgeving. In het nieuwe logo presenteert INTER zich in combinatie met een nieuwe pay-off als: ‘INTER forward solutions’. De nieuwe pay-off staat voor hoe toekomstgericht INTER denkt en wat INTER biedt. INTER is een open, toegankelijke organisatie en is verbindend.

Naast de nieuwe huisstijl lanceert INTER de nieuwe website. Elke focusmarkt heeft een eigen toegankelijke pagina met oplossingen, concepten en nieuwsberichten. De nieuwe website kenmerkt zich door de toegankelijkheid; meer beeld, minder tekst, eenvoudig navigeren en filteren.

“De nieuwe naam en uitstraling maken deel uit van het strategisch plan om ons nog sterker als technologiepartner met focus op procesoptimalisatie te positioneren en op treden voor onze relaties in binnen- en buitenland. Dit doen wij samen met onze partners door onze oplossingen verder te ontwikkelen op gebied van beheer, (eigen) productontwikkeling en systeemintegratie. Wij streven daarbij naar continue procesoptimalisatie bij onze klanten. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor, dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door presentatie van de juiste informatie. Met onze oplossingen richten wij ons steeds meer buiten de landsgrenzen, binnenkort zullen wij meer over onze internationale ambities bekend maken”, aldus Robbert van Rooij, Managing Director van INTER.