JHS Nederland levert brandmeldsystemen Riellofire

JHS Nederland levert brandmeldsystemen Riellofire

JHS Nederland levert Riellofire van AVS Electronics, een compleet assortiment gecertificeerde oplossingen voor branddetectie. De Italiaanse fabrikant ontwerpt en produceert geïntegreerde branddetectiesystemen, waaronder conventionele, adresseerbare, draadloze rookdetectie-, gaslekdetectie- en aanzuigbranddetectiesystemen.

Het Riellofire-assortiment wordt compleet geleverd met onder meer Pro Point Plus, een rookaanzuigsysteem met 1 tot 4 individueel identificeerbare kanalen. Het CCD-model is geschikt voor branddetectie in een gebied van maximaal 1600 vierkante meter. Dankzij de eenvoud en directheid zijn de systemen eenvoudig te onderhouden in moeilijke omgevingen zoals hoge plafonds, valse plafonds, ondervloeren, datacenters, koelruimtes en moeilijk bereikbare plekken of plaatsen waar het uitvoeren van verplicht periodiek onderhoud moeilijk is.

Het compacte XFIRE intelligente adresseerbare bedieningspaneel is lokaal en op het web verbonden met andere panelen. Daardoor kunnen ook grotere systemen worden gerealiseerd.

Riellofire biedt drie modellen bedieningspanelen in overeenstemming met EN54-2 en EN54-4 met speciale kenmerken: het gebruik van een enkele batterij, de mogelijkheid om het onderhoud in te plannen en aan te passen aan elk type detector.