JHS Nederland presenteert EASY-CHECK van Provision-ISR

JHS Nederland presenteert EASY-CHECK van Provision-ISR

JHS Nederland introduceert EASY-CHECK van Provision-ISR, een speciaal ontwikkeld tablet met ingebouwde camera die de temperatuur kan meten van elke bezoeker die een gebouw wil betreden. De oplossing is geschikt om te gebruiken bij ingangen van winkels en kantoren om bezoekers te testen op een verhoogde temperatuur, maar ook op het dragen van een gezichtsmasker.

EASY-CHECK is volledig standalone en daardoor zeer flexibel in te zetten. Het systeem combineert toegangscontrole en videobewaking en is specifiek ontwikkeld voor het voorkomen van verdere verspreiding van een virus zoals covid-19. Het ‘all-in-one’ apparaat beschikt over gezichtsdetectie, is eenvoudig te integreren met automatische deuren en kan worden toegepast in omgevingen met een wisselende lichtsterkte.

Met de temperatuurmeting-module kan EASY CHECK snel en nauwkeurig de temperatuur van personen meten bij de entree van een gebouw. Als de gemeten temperatuur boven een instelbare waarde is, zal EASY-CHECK een melding genereren of een pushmelding verzenden naar bijvoorbeeld een beveiliger of receptionist bij de ingang. De temperatuur wordt gemeten tot op ongeveer 0,3 graden Celsius nauwkeurig.

Met de Face Mask Detection functie van EASY-CHECK ontvangt de beheerder direct een melding zodra een persoon is gedetecteerd die geen gezichtsmasker draagt. Deze persoon wordt verzocht een gezichtsmasker te dragen alvorens toegang te krijgen tot een gebouw.

EASY-CHECK werkt op basis van de nieuwste algoritmes voor gezichtsherkenning, die het mogelijk maken een gezicht te herkennen zelfs van personen die een gezichtsmasker dragen over neus en mond. De krachtige ingebouwde camera met EASY-CHECK ‘leest’ de karakteristieken van het deel van het gezicht dat niet is bedekt, zoals ogen, wenkbrauwen en een deel van de neus en identificeert de persoon. Mensen kunnen hierdoor continu hun gezichtsmasker blijven dragen, terwijl zij toch toegang krijgen tot het gebouw. Gezichten worden herkend met een nauwkeurigheid van 99,7 procent.

EASY-CHECK is op korte termijn beschikbaar bij JHS Nederland. Klik hier voor meer informatie.