Johnson Controls neemt EuroPAC over

Johnson Controls neemt EuroPAC over

Johnson Controls heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van EuroPAC Alarmcentrale en Telefooncentrale. EuroPAC is gevestigd in Nederland en actief in de Benelux.

De acquisitie moet de positie van Johnson Controls in de residentiële en commerciële monitoringsindustrie in de Benelux versterken door het aanbod uit te breiden met trackingdiensten en callcenterdiensten voor derden, terwijl de dienstverlening Video as a Service (VaaS) wordt geïntensiveerd.

“EuroPAC biedt een waardevolle aanvulling op onze monitoringdiensten, die helpen om de eigendommen van onze klanten veilig en beveiligd te houden”, aldus Daniela Pandrea, general manager, Building Technologies and Solutions, Benelux en Noorwegen bij Johnson Controls. “Dit is een enerverende stap voor ons”, zei Will Spoor, managing director bij EuroPAC. “Met toegang tot de middelen van Johnson Controls blijft EuroPAC meer nieuwe en innovatieve diensten op de markt brengen.”

Johnson Controls heeft ruim veertig jaar expertise op het gebied van alarmmonitoring in de Benelux. De Private Alarm Centers van Johnson Controls zijn erkend door het ministerie van Justitie en Veiligheid en leveren diensten op het gebied van elektronische alarmering, video-observatie en -bewaking en alarmopvolging.

EuroPAC heeft meer dan veertig mensen in dienst in een ultramodern bewakingscentrum in Oss, waar zij 24/7 bewakings- en telefoondiensten leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. EuroPAC, dat een uitgebreid partner- en alarminstallateursnetwerk heeft, blijft onder de eigen identiteit en merknaam opereren.