Kibo kogelwerende veiligheidscabines bij De Raat Security Products

Kibo kogelwerende veiligheidscabines bij De Raat Security Products

De Raat Security Products is een samenwerking aangegaan met de Griekse fabrikant van kogelwerende veiligheidscabines KIBO. De Raat zal verkoop en distributie voor KIBO in de gehele Benelux gaan verzorgen.

De cabines zijn leverbaar in verschillende afmetingen (vanaf 1,50 x 1,50 m) en twee in veiligheidsniveaus. Niveau IV is getest volgens NIJ 018.01 level IV (.30cal en 7,62×51 mm AP). Dit is een equivalent aan EN 1063 klasse BR7, BS 5051 klasse BSI-R2 en DIN 52-290 klasse C5-SF. Niveau IV+ is getest volgens UL 752 level 10 (.50cal en 12,7×99 mm).

De KIBO cabines zijn leverbaar voor een tot twaalf personen en standaard uitgerust met onder andere airconditioning/verwarming, EHBO-set, brandblusser, werkblad, stoel, intercom, noodverlichting en een koelkastje. Ook is iedere cabine uitgerust met schietgaten ter zelfverdediging.

De KIBO cabines zijn reeds te vinden als portiersloge bij onder andere politiebureaus, ambassades, banken, ministeries, militaire objecten, luchtvaartmaatschappijen en multinationals. De grotere units worden al gebruikt als commandopost bij militaire objecten en portiersloge bij grotere ambassades en andere objecten.